Als pionier van het eerste uur, is CertUp (voorheen actief onder de naam Management Information) over de jaren heen trouw gebleven aan haar oorspronkelijke missie : Door middel van kwaliteitsaudits wensen wij bij te dragen tot de verbetering en de verhoging van de transparantie binnen de markt van learning, consulting en competentieversterking. Ons doel is om bedrijven, organisaties, federaties, sectoren en regio’s bij te staan in hun professionalisme en kwaliteitsstreven. CertUp ondersteunt organisaties in de valorisatie en ontwikkeling van competenties en de activatie van talenten.

CertUp heeft efficiënte technologische hulpmiddelen en effectieve auditmethoden ontwikkeld en ingezet op het gebied van certificering van opleidingsorganisaties en dienstverleners binnen intellectuele diensten. CertUp is na het introduceren in 1992 van kwaliteitsaudits in België, het enige auditbureau in de sector dat al bijna dertig jaar uitsluitend actief is in het segment van learning, consulting en competentieversterking.

Effectivity

Commitment

Reliability

Respect

Onze bedrijfswaarden proberen we elke dag opnieuw, in de praktijk te zetten. CertUp wenst dan ook al haar klanten alle ondersteuning te bieden die zij nodig hebben in het kader van certificeringsprocessen, ongeacht of deze vrijwillig of wettelijk verplicht zijn.
    Dominique Delferrière certup zaakvoerder

    « Naar de toekomst toe, blijft het onze ambitie om, gedreven door een proces van continue verbetering, een regelmatige afstemming met de behoeften van klanten en het nodige pragmatisme, vraag en aanbod binnen de wereld van “learning, competentieversterking & intellectual services” verder op elkaar af te stemmen ».

    Dominique Delferrière,

    Zaakvoerder CertUp

Enkele testimonials van onze klanten

Agape Belgium
Tijdens onze Qfor-WSE audit die we bij CertUp doorlopen hebben, hebben wij ons gedragen gevoeld tijdens de voorbereidingen. Ook tijdens de audit hebben wij mogen ervaren dat de audit op een respectvolle manier en met de nodige ‘au sérieux’ werd uitgevoerd. Wij zijn fier dat wij het Qfor-label mogen dragen en uitdragen.

Niek Ghekiere, Algemeen Directeur