CertUp

Audit WSE-registratie

Verleent u diensten in het kader van werkgelegenheid, professionele vorming en sociale economie en wenst u daarvoor financiële of een andere vorm van ondersteuning te ontvangen, dan hebt u een registratie minimale kwaliteitsvoorwaarden WSE (Departement Werk en Sociale Economie) nodig. CertUp biedt u verschillende auditmogelijkheden aan om deze registratie te bewerkstelligen. 

Wat is de WSE-audit?

Wanneer u diensten verleent in het kader van werkgelegenheid, professionele vorming en sociale economie en daarvoor financiële of een andere vorm van ondersteuning wilt ontvangen, hebt u een registratie minimale kwaliteitsvoorwaarden WSE nodig. Die registratie vraagt u aan via het WSE-loket van de Vlaamse overheid.

Tijdens de registratie moet u aantonen dat uw organisatie aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Dat kan onder meer met certificaten als Qfor-WSE, Qfor ProcessScan, ISO 9001 of 29993 of uw registratie voor de kmo-portefeuille.

Om in het kader van een WSE-registratie audits te doorlopen en de nodige kwaliteitslabels te behalen, bent u bij CertUp aan het juiste adres.

In ons aanbod is het Qfor-WSE-certificaat de meest gerichte en efficiënte manier om de kwaliteit van uw organisatie te bewijzen bij uw registratie bij het WSE-loket.

Meer weten over een WSE-registratie-audit? Uw audit aanvragen?