CertUp

Ons auditorenteam

Interesse om ons team van freelance auditoren te vervoegen?

Spontaan solliciteren kan altijd. Mail uw CV naar sophie.devylder@certup.be.  

Onze auditoren

Kim Borremans

Senior Auditor
Kim trad in 2007 in dienst van Management Information als auditor. Ze werkt voor CertUp sinds begin 2017, als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Ze beheerst de auditmethodes Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, Qfor met module WSE-Scan, FoodScan, ISO 9001 en de kmo-portefeuille audit. Kim is ook lid van de Certificatiecommissie, product manager voor Qfor WSE en biedt ondersteuning bij de dagelijkse werking van CertUp. Kim werkte voordien als psychologe en trainingscoördinator, onder meer in een Externe dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk. Kim behaalde een Master in de psychologische wetenschappen, is geaggregeerd voor het onderwijs en volgde postacademische opleidingen in HRM. Kim is professioneel actief in het Nederlands, het Frans en het Engels.

Anne Carpentier

Auditor
Anne trad in 2009 in dienst van Management Information als freelance auditor. Ze werkt voor CertUp sinds begin 2017, als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Ze beheerst verschillende auditmethodes: Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, specifieke Qfor gerelateerde modules zoals de FoodScan en de Audit Chèque Formation Région wallonne. Daarnaast is Anne ook zaakvoerder van een opleidingsorganisatie in project- en IT-management. Ze heeft een tiental jaar ervaring in het beleid van opleidingsorganisaties. Anne behaalde een Bachelor in Public Relations en heeft onder meer het Prince2 Practioner Certificaat behaald.

Sofie Claessens

Auditor
Naast freelance auditor voor CertUp werkt Sofie als consultant-adviseur in voedselveiligheidsnormen in voedingsbedrijven, grootkeukens en horeca. Ze volgde de opleiding agro- en biotechnologie met specialisatie in de voedingsmiddelentechnologie. Sofie heeft in 2022 het auditorsteam van CertUp vervoegd.

Dominique Delferrière

DIRECTOR
Dominique richtte het moederbedrijf van CertUp, Management Information, in 1990 op en is tot op vandaag afgevaardigd bestuurder van het bedrijf. Hij is de grondlegger van meerdere auditmethodes die CertUp vandaag aanbiedt: Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, specifieke Qfor gerelateerde modules zoals de FoodScan, de SafetyScan en de WebScan, en de kmo-portefeuille audit. Als senior auditor voert hij deze auditmethodes ook regelmatig uit in de praktijk. Sinds 1995 is hij ook ISO-auditor met specialisatie in ISO 9001 en 29990/3. Op aanvraag van federaties, sectoren en regio’s werkt Dominique ook aan de ontwikkeling van specifieke producten met als doelstelling de transparantie van de markt van intellectuele dienstverlening te vergroten. In 2019 richtte Dominique het Franse zusterbedrijf CertUp France op voor de uitvoering van onder meer de Qualiopi-audits, gelijkaardig aan de Vlaamse kmop-audit. Dominique’s passie vertaalt zich voornamelijk in ontwikkelingsprojecten, zowel op vlak van auditmethodes als wat ondersteunende technische tools betreft. Dominique behaalde zijn diploma van burgerlijke ingenieur aan de Koninklijke Militaire School en zijn master in toegepaste economische wetenschappen aan de universiteit van Bergen. Hij heeft een postgraduaat in opleidingsmanagement en -technieken van de Haute Ecole-Groupe Ichec. Dominique is professioneel actief in het Nederlands, het Frans en het Engels.

Sophie De Vylder

CERTIFICATION MANAGER
Sophie trad in 2006 in dienst van Management Information als auditor. Op dat moment kon ze terugkijken op een tiental jaar ervaring als freelancetrainer Nederlands, Frans, Spaans en Engels. Ze beheerst verschillende auditmethodes: Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, specifieke Qfor gerelateerde modules zoals de FoodScan, de SafetyScan en de WebScan, Daarnaast beheerst ze ook de methodes gerelateerd aan de audit Chèques-Formation Région wallonne, de audits ISO 9001:2015 en 29993 en de kmo-portefeuille. Ze heeft ook actief bijgedragen aan de ontwikkeling van de kmo-portefeuille auditmethode. Nadat ze audit manager was bij Management Information, werd ze in 2017 certification manager binnen CertUp op het moment van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. In 2019 stond Sophie mee aan de wieg van CertUp France, waar zij verantwoordelijk is voor de certificatie-activiteiten en de opleiding van de auditoren. Ze maakt deel uit van het managementteam van CertUp België en CertUp Frankrijk. Sophie behaalde een Master in de vertaalkunde en heeft onder meer een bijkomende Master in Marketing en Communicatie gevolgd. Sophie is professioneel actief in het Nederlands, het Frans, het Engels en het Spaans.

Anne Delvigne

Auditor
Anne maakt deel uit van het CertUp-team sinds 2020. Zij beheerst de auditmethodes Qfor met module ProcessScan en Qfor met module ClientScan. Zij is tevens actief voor CertUp Frankrijk als auditor voor de methode Qualiopi. Na haar studies handelsingenieur, heeft Anne ruime ervaring opgedaan binnen de bedrijfswereld en dit in verschillende functies. Daarnaast heeft ze in de loop der tijd ook verschillende opleidingen genoten zoals éco-consulente, ISO 14001, ISO 9001, Corporate Social Responsability, Human Ressources. Zij is actief in het Frans.

Lut Kint

LEAD AUDITOR
Lut trad in 2007 in dienst van Management Information als auditor. Sinds begin 2013 werkt ze als freelance lead auditor en sinds begin 2017 werkt ze voor CertUp als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Ze beheerst verschillende auditmethodes: Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, Qfor met module WSE-scan, Qfor met module SafetyScan, FoodScan en de kmo-portefeuille audit. Lut heeft voordien als freelance taaltrainer en opleidingscoördinator gewerkt in verschillende talenscholen. Van opleiding is ze regente Nederlands, geschiedenis en economie. Sinds 2013 is ze Schepen in Tervuren. Lut is professioneel actief in het Nederlands, het Frans en het Engels.

Anthony Léonardo

Auditor
Anthony vervoegde het CertUp team in 2022 als freelance auditor. Hij is bedreven in Qfor-auditmethoden met ProcessScan en FoodScan, evenals ISO 9001:2015 waarvoor hij een IRCA-certificaat behaalde. Anthony is burgerlijk ingenieur van opleiding. Na zijn studies aan de Faculté Polytechnique de Mons volgde hij een tweede Master in technologisch en industrieel management aan de Solvay Business School in Brussel. Hij is sinds 2018 actief in de industriële automobielsector en is verantwoordelijk voor de afdelingen QHSE en Performance waarvoor de praktijk van IATF 16949:2016 en Lean Six Sigma essentieel is. Zijn werktalen zijn Frans en Engels.

Philippe Majer

Auditor
Philippe trad in 2007 in dienst van Management Information als freelance auditor. Hij werkt voor CertUp sinds begin 2017, als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Hij beheerst de auditmethode Chèques-Formation Région wallonne. Naast zijn activiteiten als auditor is Philippe ook trainer geweest in persoonlijke efficiëntie en projectbeheer. Philippe heeft gedurende een 25-tal jaren zijn eigen opleidingsbedrijf geleid in het domein van ICT. Hij is professioneel actief in het Frans.

Katrien Seynaeve

Auditor
Katrien werkt sinds 2018 voor CertUp als freelance auditor. Voorheen was ze voornamelijk actief in sociale economie ondernemingen en hun koepelorganisaties, als projectleider en kwaliteitsmedewerker en heeft nu een zelfstandige activiteit als loopbaan- en organisatiecoach. Katrien behaalde een Masterdiploma als Handelsingenieur, met specialisatie HRM beleid en volgde aan Universiteit Antwerpen het programma management in de sociale economie.

Pieter Van Galen

Auditor
Pieter trad in 2013 in dienst van Management Information als freelance auditor. Hij werkt voor CertUp sinds begin 2017, als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Hij beheerst de auditmethodes Qfor met module ClientScan, Qfor met module WSE-scan, FoodScan en de kmo-portefeuille audit. Naast auditor is Pieter sinds 1999 trainer-consultant voornamelijk in IT- en klantgerelateerde materies. Pieter studeerde Management, Economie en Recht in Nederland. Hij heeft onder meer bijkomende opleidingen gevolgd in NLP en train-the-trainer-methodologie. Pieter is professioneel actief in het Nederlands, het Engels en het Duits.

Tom Van Alboom

Auditor
Tom is actief bij CertUp sinds 2023 en is in hoofdzaak betrokken bij het uitvoeren van audits Qfor WSE. Naast freelance auditor is Tom actief in de immobiliënwereld in België en in Frankrijk. Hij studeerde accountancy-fiscaliteit aan de Mercator Hogeschool Gent en volgde een aantal bijkomende opleidingen op vlak van wetgeving en reglementering. Tom heeft ervaring opgebouwd in de reclamesector en werkte meerdere jaren in de voedingsindustrie voor een internationale organisatie. Hij is professioneel actief in het Nederlands en in het Frans.

Karin Wicheleer

Auditor
Karin maakt als freelance auditor deel uit van het CertUp-team sinds 2023. Zij beheerst de auditmethodes Qfor met module ProcessScan en de kmo-portefeuille audit. Naast auditor is Karin trainer-consultant in de retailsector, met specialisatie in dervingsproblematieken en security awareness. Voorheen was zij actief als security manager en compliance manager in een internationaal retail fashionbedrijf met bevoegdheden in physical security, safety en compliance. Karin behaalde een bachelordiploma in bedrijfsmanagement met specialisatie marketing. Ze is professioneel actief in het Nederlands, Frans en Engels.

Interesse om ons team 
te vervoegen?

Spontaan solliciteren kan altijd.
Mail jouw CV naar sophie.devylder@certup.be

Ben je op zoek naar een studentenjob?

Stuur je mail dan naar frederic.ost@certup.be