CertUp

Over CertUp

Al meer dan 30 jaar zijn we als auditkantoor dé gespecialiseerde partner van bedrijven actief binnen Learning & Development.

Wie is CertUp?

Het bedrijf

In de jaren 1990 was het moederbedrijf van CertUp, Management Information, het eerste bedrijf in België dat kwaliteitsaudits voor aanbieders van eerst opleiding- en daarna consultingtrajecten uitvoerde. En aangezien er nog geen geschikte methodologie voor kwaliteitserkenningen in dit segment voorhanden was, moesten we die zelf ontwikkelen. Inclusief de nodige IT-systemen om de audits mogelijk te maken.

Meer dan 30 jaar en tienduizend audits later zijn onze werkwijze en systemen helemaal afgestemd op grote én kleine organisaties die actief zijn in learning, consulting en competentieversterking.

Wanneer u met ons samenwerkt, profiteert u mee van die jarenlang opgebouwde expertise.

Missie

In al die jaren zijn we trouw gebleven aan onze missie. Als auditbureau is het ons doel de markt van learning, consulting en competentieversterking te verbeteren en transparanter te maken. We staan daarom bedrijven, organisaties, regio's, federaties en sectoren bij in hun streven naar professionalisme en kwaliteit- en de erkenning daarvan door middel van kwaliteitsaudits.

Met die audits geven we op een standvastige maar welwillende manier een concrete zin aan kwaliteitsnormen in een sector. Daarnaast ondersteunt CertUp organisaties in de valorisatie en ontwikkeling van competenties en de activatie van talenten.

Ontdek hier wat we specifiek voor ledenorganisaties en sectorfederaties kunnen betekenen.

Waarden

Reliability

Effectivity

Commitment

Respect

Die waarden zetten we elke dag in de praktijk bij onze klanten. We bieden u alle ondersteuning die u nodig hebt tijdens uw certificeringsprocessen, of u ze nu doorloopt vanuit een eigen motivatie of als opgelegde eis vanuit een externe instantie.

 

Het CertUp team

CertUp is een dynamische kmo met een open en respectvolle bedrijfscultuur. Het is een aangename en moderne werkomgeving waar klantgerichtheid, collegialiteit, integriteit en professionalisme centraal staan.

Interesse om ons team te vervoegen? Neem zeker een kijkje bij de vacatures. Spontaan solliciteren kan ook altijd. Mail uw CV naar sophie.devylder@certup.be.

Waarom CertUp?

Met CertUp kiest u een auditbureau dat zich al jarenlang uitsluitend richt op doorlichtingen van intellectuele en competentieversterkende dienstverleners en als partner aan uw zijde staat. Met de inzichten en de oplossingen die u nodig hebt.

Management Information

... is het moederbedrijf van CertUp, dat mee aan de basis lag van de ontwikkeling van de Qfor-norm en de norm voor de registratie voor de kmo-portefeuille.

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen

Ontdek welke inspanningen wij leveren om bij CertUp op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame manier te werken.

Onpartijdigheid en objectiviteit

CertUp hanteert in het kader van haar certificeringsactiviteiten steeds een beleid van onpartijdigheid en objectiviteit.

Gespecialiseerd in learning & development

U mag rekenen op meer dan 30 jaar ervaring in kwaliteitsaudits voor organisaties actief in consultancy en competentieversterking.

Beproefde methodes en tools

Welk audittraject u ook kiest, het verloopt steeds volgens een beproefde auditmethodologie op uw maat ontwikkeld en ondersteund met performante IT-systemen.

Menselijke aanpak

U werkt samen met een loyale partner die zich exclusief richt op intellectuele dienstverleners, inclusief heel kleine organisaties. We spreken uw taal en leveren inzichten waarmee u meteen aan de slag kunt.

De audit die bij u past

U bent zeker van de meest relevante oplossing, want we beheersen meerdere normen en zijn niet gebonden aan één type audit.