Het CertUp team
Alle CertUp auditoren hebben een stevige ervaring binnen de learning- en/of consultingwereld. Deze ervaring, alsook investeringen in permanente vorming van het team, geven onze auditoren inzicht in het reilen en zeilen van zeer diverse organisaties.

De CertUp auditoren spreken uw taal en kennen uw sector. Dit levert voor u alvast een audit met duidelijke meerwaarde op.

Daarnaast bieden een sterk commercieel en administratief team de nodige ondersteuning voor een goede samenwerking.

Het team

Alexandra De Nil

Céline Piette

Dominique Delferrière

Evelyn Vanhee

Frédéric Ost

Greet De Saeger

Johan Wittevrongel

Kim Borremans

Katrien Seynaeve

Lut Kint

Marie Lejeune

Pieter Van Galen

Raphaël Mames

Sonya Truyen

Sophie De Vylder

De auditoren

Dominique Delferrière
Dominique richtte Management Information in 1990 op en is tot op vandaag afgevaardigd bestuurder van het bedrijf. Hij heeft een groot aandeel in de ontwikkeling van meerdere auditmethodes die CertUp vandaag aanbiedt: Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, specifieke Qfor gerelateerde modules zoals de FoodScan, de SafetyScan en de WebScan, en de kmo-portefeuille audit. Als senior auditor voert hij deze auditmethodes ook regelmatig uit in de praktijk. Sinds 1995 is hij ook ISO-auditor met specialisatie in ISO 9001 en 29990. Op aanvraag van federaties, sectoren en regio’s werkt Dominique ook aan de ontwikkeling van specifieke producten met als doelstelling de transparantie van de markt van intellectuele dienstverlening te vergroten. Dominique behaalde zijn diploma van burgerlijke ingenieur aan de Koninklijke Militaire School en zijn master in toegepaste economische wetenschappen aan de universiteit van Bergen. Hij heeft een postgraduaat in opleidingsmanagement en -technieken van de Haute Ecole-Groupe Ichec. Dominique is professioneel actief in het Nederlands, het Frans en het Engels.
Sophie De Vylder
Sophie trad in 2006 in dienst van Management Information als auditor. Ze beheerst verschillende auditmethodes: Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, specifieke Qfor gerelateerde modules zoals de FoodScan, de SafetyScan en de WebScan, audit Chèques-Formation Région wallonne, audit ISO 9001:2015 en 29990 en de kmo-portefeuille audit. Nadat ze audit manager was bij Management Information werd ze Certification manager binnen CertUp op het moment van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Sophie is verantwoordelijk voor de operationele werking van CertUp en alle hierbij horende certificatie-activiteiten. Ze heeft ook actief bijgedragen tot de ontwikkeling van de kmo-portefeuille auditmethode. Sophie heeft voordien een tiental jaar als freelance taaltrainer Nederlands, Frans, Spaans en Engels gewerkt voor bedrijven. Sophie behaalde een Master in de vertaalkunde en heeft onder meer een bijkomende Master in Marketing en Communicatie gevolgd. Sophie is professioneel actief in het Nederlands, het Frans, het Engels en het Spaans
Johan Wittevrongel
Johan trad in 2001 in dienst van Management Information als auditor. Hij werkt voor CertUp sinds begin 2017, als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Hij beheerst de auditmethodes Qfor met module ClientScan, de FoodScan en de kmo-portefeuille audit. Naast auditor is Johan ook freelance consultant voor functieclassificatie-projecten. Johan is van opleiding maatschappelijk assistent en heeft onder meer bijkomende opleidingen gevolgd rond management. Hij werkt hoofdzakelijk in het Nederlands.
Lut Kint
Lut trad in 2007 in dienst van Management Information als auditor. Sinds begin 2013 werkt ze als freelance lead auditor en sinds begin 2017 werkt ze voor CertUp als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Ze beheerst verschillende auditmethodes: Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, FoodScan en de kmo-portefeuille audit. Lut heeft voordien als freelance taaltrainer en opleidingscoördinator gewerkt in verschillende talenscholen. Van opleiding is ze regente Nederlands, geschiedenis en economie. Sinds 2013 is ze Schepen in Tervuren. Lut is professioneel actief in het Nederlands, het Frans en het Engels.
Anne Carpentier
Anne trad in 2009 in dienst van Management Information als freelance auditor. Ze werkt voor CertUp sinds begin 2017, als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Ze beheerst verschillende auditmethodes: Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, specifieke Qfor gerelateerde modules zoals de FoodScan en de Audit Chèque Formation Région wallonne. Daarnaast is Anne ook zaakvoerder van een opleidingsorganisatie in project- en IT-management. Ze heeft een tiental jaar ervaring in het beleid van opleidingsorganisaties. Anne behaalde een Bachelor in Public Relations en heeft onder meer de Prince2 Practioner Certificaat behaald.
Pieter Van Galen
Pieter trad in 2013 in dienst van Management Information als freelance auditor. Hij werkt voor CertUp sinds begin 2017, als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Hij beheerst de auditmethodes Qfor met module ClientScan, FoodScan en de kmo-portefeuille audit. Naast auditor is Pieter sinds 1999 trainer-consultant voornamelijk in IT-gerelateerde materies. Pieter studeerde Management, Economie en Recht in Nederland. Hij heeft onder meer bijkomende opleidingen gevolgd in NLP en train-the-trainer-methodologie. Pieter is professioneel actief in het Nederlands, het Engels, het Frans en het Duits.
Sonja Truyen
Sonja trad in 2013 in dienst van Management Information als freelance auditor. Ze werkt voor CertUp sinds begin 2017, als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Ze beheerst de auditmethodes Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, de FoodScan en de kmo-portefeuille audit. Naast auditor is Sonja, sinds 2013 ook actief als coach. Daarvoor heeft ze bijna twintig jaar verschillende nationale en internationale marketing- en communicatiefuncties uitgeoefend, voornamelijk in de uitzend- en entertainmentwereld. Sonja studeerde office-management en heeft onder meer bijkomende opleidingen gevolgd rond marketing, leadership, coaching en NLP. Sonja is professioneel actief in het Nederlands, het Engels en het Frans.
Alexandra De Nil
Alexandra trad in 2014 in dienst van Management Information als freelance auditor. Ze werkt voor CertUp sinds begin 2017, als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Ze beheerst de auditmethodes Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, de FoodScan en de kmo-portefeuille audit. Alexandra is ook lid van de Certificatiecommissie en biedt punctuele ondersteuning aan het salesdepartement. Alexandra deed voordien managementervaring op binnen een opleidingsorganisatie. Daarvoor was zij actief op beleidsniveau bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie. Alexandra behaalde een master in de politieke wetenschappen en vulde dit aan met een master in internationale bedrijfseconomie en bedrijfsmanagement. Ze is professioneel actief in het Nederlands, het Frans en het Engels.
Philippe Majer
Philippe trad in 2007 in dienst van Management Information als freelance auditor. Hij werkt voor CertUp sinds begin 2017, als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Hij beheerst de auditmethode Chèques-Formation Région wallonne. Naast zijn activiteiten als auditor is Philippe consulent in het beheer en organisatie van kmo’s. Hij is ook trainer geweest in persoonlijke efficiëntie en projectbeheer. Philippe heeft gedurende een 25-tal jaren zijn eigen opleidingsbedrijf geleid in het domein van ICT. Hij is professioneel actief in het Frans.
Kim Borremans
Kim trad in 2007 in dienst van Management Information als auditor. Ze werkt voor CertUp sinds begin 2017, als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Ze beheerst de auditmethodes Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, FoodScan en de kmo-portefeuille audit. Kim is ook lid van de Certificatiecommissie en biedt ondersteuning aan het salesdepartement. Kim werkte voordien als psychologe en opleidingscoördinator, onder meer in een Externe dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk. Kim behaalde een Master in de psychologische wetenschappen, is geaggregeerd voor het onderwijs en volgde postacademische opleidingen in HRM. Kim is professioneel actief in het Nederlands, het Frans en het Engels.

Interesse om ons team te vervoegen? Spontaan solliciteren kan altijd.

Mail uw CV naar sophie.devylder@certup.be