Het CertUp team
Alle CertUp auditoren hebben een stevige ervaring binnen de learning- en/of consultingwereld. Deze ervaring, alsook investeringen in permanente vorming van het team, geven onze auditoren inzicht in het reilen en zeilen van zeer diverse organisaties.

De CertUp-auditoren spreken uw taal en kennen uw sector. Dit levert voor u alvast een audit met duidelijke meerwaarde op.

Daarnaast bieden een sterk commercieel en administratief team de nodige ondersteuning voor een goede samenwerking.

Het team

Anne Delvigne

Auditor

Bilal Lissbouti

Customer Care Commercial

Céline Piette

Customer Care Commercial CertUp

Dominique Delferrière

Director of CertUp

Frédéric Ost

Product Manager

Kim Borremans

Lead auditor & product manager Qfor-WSE

Katrien Seynaeve

Auditor

Lut Kint

Auditor

Marie Lejeune

Customer Care

Pieter Van Galen

Auditor

Rita Dreessen

Auditor

Sophie De Vylder

Certification manager CertUp

De auditoren

Dominique Delferrière
Dominique richtte Management Information in 1990 op en is tot op vandaag afgevaardigd bestuurder van het bedrijf. Hij heeft een groot aandeel in de ontwikkeling van meerdere auditmethodes die CertUp vandaag aanbiedt: Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, specifieke Qfor gerelateerde modules zoals de FoodScan, de SafetyScan en de WebScan, en de kmo-portefeuille audit. Als senior auditor voert hij deze auditmethodes ook regelmatig uit in de praktijk. Sinds 1995 is hij ook ISO-auditor met specialisatie in ISO 9001 en 29990. Op aanvraag van federaties, sectoren en regio’s werkt Dominique ook aan de ontwikkeling van specifieke producten met als doelstelling de transparantie van de markt van intellectuele dienstverlening te vergroten. Dominique behaalde zijn diploma van burgerlijke ingenieur aan de Koninklijke Militaire School en zijn master in toegepaste economische wetenschappen aan de universiteit van Bergen. Hij heeft een postgraduaat in opleidingsmanagement en -technieken van de Haute Ecole-Groupe Ichec. Dominique is professioneel actief in het Nederlands, het Frans en het Engels.
Sophie De Vylder
Sophie trad in 2006 in dienst van Management Information als auditor. Op dat moment kon ze terugkijken op een tiental jaar ervaring als freelance trainer Nederlands, Frans, Spaans Engels. Ze beheerst verschillende auditmethodes: Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, specifieke Qfor gerelateerde modules zoals de FoodScan, de SafetyScan en de WebScan, Daarnaast beheerst ze ook de methodes gerelateerd aan de audit Chèques-Formation Région wallonne, de audits ISO 9001:2015 en 29993 en de kmo-portefeuille. Ze heeft ook actief bijgedragen aan de ontwikkeling van de kmo-portefeuille auditmethode. Nadat ze audit manager was bij Management Information, werd ze in 2017 certification manager binnen CertUp op het moment van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Sinds 2019 is Sophie nauw betrokken en actief binnen CertUp Frankrijk en alle hierbij horende certificatie-activiteiten. Ze maakt deel uit van het management team van CertUp België en CertUp Frankrijk. Sophie behaalde een Master in de vertaalkunde en heeft onder meer een bijkomende Master in Marketing en Communicatie gevolgd. Sophie is professioneel actief in het Nederlands, het Frans, het Engels en het Spaans.
Lut Kint
Lut trad in 2007 in dienst van Management Information als auditor. Sinds begin 2013 werkt ze als freelance lead auditor en sinds begin 2017 werkt ze voor CertUp als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Ze beheerst verschillende auditmethodes: Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, Qfor met module WSE-scan, Qfor met module SafetyScan, FoodScan en de kmo-portefeuille audit. Lut heeft voordien als freelance taaltrainer en opleidingscoördinator gewerkt in verschillende talenscholen. Van opleiding is ze regente Nederlands, geschiedenis en economie. Sinds 2013 is ze Schepen in Tervuren. Lut is professioneel actief in het Nederlands, het Frans en het Engels.
Anne Carpentier
Anne trad in 2009 in dienst van Management Information als freelance auditor. Ze werkt voor CertUp sinds begin 2017, als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Ze beheerst verschillende auditmethodes: Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, specifieke Qfor gerelateerde modules zoals de FoodScan en de Audit Chèque Formation Région wallonne. Daarnaast is Anne ook zaakvoerder van een opleidingsorganisatie in project- en IT-management. Ze heeft een tiental jaar ervaring in het beleid van opleidingsorganisaties. Anne behaalde een Bachelor in Public Relations en heeft onder meer de Prince2 Practioner Certificaat behaald.
Pieter Van Galen
Pieter trad in 2013 in dienst van Management Information als freelance auditor. Hij werkt voor CertUp sinds begin 2017, als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Hij beheerst de auditmethodes Qfor met module ClientScan,Qfor met module WSE-scan, FoodScan en de kmo-portefeuille audit. Naast auditor is Pieter sinds 1999 trainer-consultant voornamelijk in IT-gerelateerde materies. Pieter studeerde Management, Economie en Recht in Nederland. Hij heeft onder meer bijkomende opleidingen gevolgd in NLP en train-the-trainer-methodologie. Pieter is professioneel actief in het Nederlands, het Engels en het Duits.
Kim Borremans
Kim trad in 2007 in dienst van Management Information als auditor. Ze werkt voor CertUp sinds begin 2017, als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Ze beheerst de auditmethodes Qfor met module ClientScan, Qfor met module ProcessScan, Qfor met module WSE-Scan, FoodScan en de kmo-portefeuille audit. Kim is ook lid van de Certificatiecommissie en biedt ondersteuning aan het salesdepartement. Kim werkte voordien als psychologe en trainingscoördinator, onder meer in een Externe dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk. Kim behaalde een Master in de psychologische wetenschappen, is geaggregeerd voor het onderwijs en volgde postacademische opleidingen in HRM. Kim is professioneel actief in het Nederlands, het Frans en het Engels.
Philippe Majer
Philippe trad in 2007 in dienst van Management Information als freelance auditor. Hij werkt voor CertUp sinds begin 2017, als gevolg van de overdracht van de auditactiviteiten van Management Information naar CertUp. Hij beheerst de auditmethode Chèques-Formation Région wallonne. Naast zijn activiteiten als auditor is Philippe consulent in het beheer en organisatie van kmo’s. Hij is ook trainer geweest in persoonlijke efficiëntie en projectbeheer. Philippe heeft gedurende een 25-tal jaren zijn eigen opleidingsbedrijf geleid in het domein van ICT. Hij is professioneel actief in het Frans.
Anne Delvigne
Anne maakt deel uit van het CertUp-team sinds 2020. Zij beheerst de auditmethodes Qfor met module ProcessScan en Qfor met module ClientScan. Zij is tevens actief voor CertUp Frankrijk als auditor voor de methode Qualiopi. Na haar studies handelsingenieur, heeft Anne ruime ervaring opgedaan binnen de bedrijfswereld en dit in verschillende functies. Daarnaast heeft ze in de loop der tijd ook verschillende opleidingen genoten zoals éco-consulente, ISO 14001, ISO 9001, Corporate Social Responsability, Human Ressources. Zij is actief in het Frans.
Rita Dreessen
Rita maakt deel uit van CertUp sinds 2020. Zij is actief in het team als freelance kmo-portefeuille auditor. Rita bouwde brede Human Resources kennis en ervaring op in de internationale bedrijfswereld en in de overheid op federaal beleidsniveau. Sinds meer dan 10 jaar biedt zij als managementconsultant HR & organisatie advies en individuele coaching in kleine en middelgrote ondernemingen. Rita studeerde bio-ingenieurswetenschappen en volgde tijdens haar loopbaan bijkomende opleidingen in onder meer veiligheids-en preventiebeheer, train-the-trainer workshops inzake de ontwikkeling van management en persoonlijke vaardigheden, loopbaanbegeleiding, NLP en ontwikkelingscoaching. Rita is professioneel actief in het Nederlands, het Frans en het Engels.

Interesse om ons team te vervoegen? Spontaan solliciteren kan altijd.

Mail uw CV naar sophie.devylder@certup.be