CertUp

Gegarandeerd zeker met een kwaliteitsaudit van CertUp

Dankzij een certificerings- of registratieaudit, zet u als opleidingsorganisatie of adviesbureau steeds de kwaliteit van uw dienstverlening in de verf.

  • 30 jaar ervaring in het segment van learning, coaching en consulting
  • Beproefde auditmethodes en -tools
  • Menselijke aanpak

U bent …

... consultant? Geeft u opleidingen? Bent u actief in professionele vorming en ontwikkeling? Of werkt u voor doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan is een erkenning van de kwaliteit van uw activiteiten cruciaal voor uw organisatie én uw klanten. En dat kan met het behalen van een kwaliteitscertificaat of kwaliteitslabel. We voerden al meer dan 10.000 kwaliteitsaudits uit voor éénpersoonsbedrijven en grote organisaties - en alles daartussen.

Opleidingscentra, interne opleidingsdepartementen, consultants, adviesbureaus, sectororganisaties, IT-bedrijven, maatwerkbedrijven, marketingbureaus, HR-dienstverleners, arbeidsbemiddelaars, opleidings- en sectorfondsen, lokale diensteneconomie... allemaal worden ze gebaat met een kwaliteitslabel of kwaliteitserkenning.

Welke audit? Welk kwaliteitscertificaat?

CertUp biedt u een breed gamma aan certificatie-en registratieaudits om de kwaliteit van uw werking en activiteiten onafhankelijk af te toetsen en te laten erkennen. Daarbij werken we steeds volgens een beproefde methode op maat van uw organisatie, waarmee u waardevolle inzichten verzamelt. Weet u nog niet welk certificaat u nodig hebt of welke audit u best doorloopt?

We geven u graag de nodige inzichten.

Qfor-kwaliteitscertificaat

Het Qfor-certificaat garandeert de kwaliteit van bedrijven actief in opleiding, consulting en competentieversterking.

Het Qfor-audittraject verloopt volgens een beproefde auditmethodologie die specifiek werd ontwikkeld voor organisaties in het segment van Learning & Development. In functie van uw doelstellingen doorloopt u één of meerdere Qfor-Scans.

Ontdek meer over Qfor
 

Audit kmo-portefeuille-registratie

Met een registratie voor de kmo-portefeuille worden uw opleidingen en adviezen voordeliger voor uw klanten en bereikt u zo een grotere doelgroep. Bovendien is het een bewijs dat uw opleidingen of adviezen ondernemingen vooruit helpen en gericht zijn op toekomstgerichte thema’s. Ontdek hier meer informatie over het kmo-portefeuille-audittraject

Audit registratie Werk & Sociale Economie

Een registratie minimale kwaliteitsvoorwaarden bij het departement WSE (Werk en Sociale Economie) is nodig wanneer u diensten verleent in het kader van werkgelegenheid, professionele vorming en sociale economie en daarvoor financiering, subsidie of een andere vorm van ondersteuning van de Vlaamse overheid wenst te ontvangen. Ontdek hier meer informatie over de verschillende mogelijkheden om een WSE-registratie te bekomen.

ISO-audit 9001 29993

ISO-certificaten zijn internationaal erkende erkenningen van de kwaliteit van het beleid van een organisatie op een bepaald domein. Bij CertUp zijn we gespecialiseerd in audits voor de ISO-certificatie van bedrijven actief binnen learning, development en competentieversterking. Ontdek hier meer informatie over onze ISO-audittrajecten voor opleidingsorganisaties.

Audit registratie opleidingscheques Waals Gewest

De registratie Agrément Chèque-formation is nodig wanneer u in het Waals Gewest opleidingen wenst te organiseren waarvoor uw klanten subsidies kunnen aanvragen. Ontdek hier de verschillende audittrajecten om een registratie te bekomen.

Audit Qualiopi

Een Qualiopi-kwaliteitscertificaat is nodig indien uw organisatie in Frankrijk opleidingen en vormingen aanbiedt en u uw diensten in aanmerking wilt laten komen voor overheidsfinanciering. Ontdek hier alles over de Qauliopi-certificatieaudit.

Niet zeker welk certificaat u nodig hebt of welke audit u best doorloopt?

Een kwaliteitsnorm op maat van uw sector?

Wenst u als sectorfederatie of vakvereniging te waken over de kwaliteit van de dienstverlening binnen uw vakgebied? Ontwikkel een kwaliteitsnorm op maat van uw sector. Zo creëert u transparantie in uw domein, zorgt u voor meer kwaliteit bij uw leden en versterkt u het imago van uw sector.

Waarom een kwaliteitsaudit doorlopen?

Door het doorlopen van een kwaliteitsaudit...

... hebt u een objectief bewijs dat u werkt volgens hoge kwaliteitsstandaarden

... krijgt u dankzij het audittraject een objectieve kijk op uw organisatie en ziet u eventuele verbeterpunten

... bewijst u dat u voldoet aan de kwaliteitsverwachtingen die uw sectororganisatie of de overheid oplegt

... wordt uw aanbod aan diensten en activiteiten mogelijk financieel voordelig voor uw klanten dankzij subsidies of financiële tegemoetkoming vanuit de overheid

Waarom CertUp?

Met CertUp kiest u een auditbureau dat zich al jarenlang uitsluitend richt op de erkenning van kwaliteit van intellectuele dienstverleners. Als gespecialiseerd auditkantoor binnen het segment van Learning & Consulting staan we met de nodige marktinzichten en auditoplossingen voor kwaliteitserkenning, als een partner.aan uw zijde.

Gespecialiseerd in learning & development

U mag rekenen op meer dan 30 jaar ervaring in kwaliteits- en registratieaudits voor organisaties actief in consultancy en competentieversterking.

Beproefde methodes en tools

Welk audittraject u ook kiest, het verloopt steunend op de Europese Qfor-methodologie, ontwikkeld voor organisaties zoals de uwe, en ondersteund met performante IT-systemen.

Menselijke aanpak

U werkt samen met een loyale partner die zich exclusief richt op intellectuele dienstverleners, inclusief heel kleine organisaties. We spreken uw taal én leveren u inzichten waarmee u meteen aan de slag kunt.

De audit die bij u past

U bent zeker van de meest relevante oplossing, want we beheersen meerdere registratie- en kwaliteitsnormen en zijn niet gebonden aan één type audit.

“We hebben een grote bereidheid ervaren van de auditor om zich in te leven in de realiteit van de organisatie. Hierdoor ervaren we de audit ook als een leerproces en meerwaarde.”

COMPAAN vzw

“De auditor was heel aangenaam om mee samen te werken. Aangezien het voor ons de eerste kwaliteitsaudit was die we doorliepen, was het soms wat zoeken maar de auditor heeft ons hier goed in begeleid en alles goed toegelicht dat niet duidelijk was.”

Prevom – Preventie op Maat

“De audit was een leerrijke en geruststellende ervaring. We hebben een goed zicht gekregen waar we goed bezig zijn en waar we ons nog kunnen verbeteren.”

Management Spark

“De Qfor audit is heel vlot verlopen. Door de voorbereiding was het ook intern interessant om de onderneming tegen het licht te houden en mogelijks zelf al aandachtspunten aan te stippen.” 

Liberform – Opleidingsfonds PC336

“Als je als bedrijf streeft naar een hoge kwaliteit is een Qfor-audit steeds een meerwaarde.”

Total Safety

Word ook zeker van uw stuk

Meer informatie over onze verschillende audittrajecten? Uw kwaliteitsaudit plannen? Tijd om uw erkenning te hernieuwen? CertUp staat voor u klaar.