Door het invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem maakt u als organisatie een strategische keuze die kan bijdragen tot een verhoging van uw slagkracht. Een focus op het leveren van een kwaliteitsvolle dienstverlening biedt een stevige basis voor verdere groei en ontwikkeling. Of u nu een starter bent of een gevestigde organisatie.

Het toetsen van uw kwaliteitsinspanningen aan een erkende norm kan het voordeel van een certificatie opleveren, met een duidelijke meerwaarde voor uw organisatie en uw klanten.
√       Met het kwaliteitscertificaat Qfor positioneert u zich onmiddellijk als betrouwbare dienstverlener in de privé en publieke sector.

√    Een ISO Certificaat helpt uw organisatie om mee te dingen naar officiële of internationale opdrachten.

De audits van CertUp bieden de mogelijkheid om de kwaliteit van uw huidige dienstverlening af te stemmen op de vereisten van verschillende normen. Aarzel dus niet om uw kwaliteitsinspanningen te laten doorlichten. Het vormt de ideale manier om uw imago van kwaliteitsvolle en betrouwbare partner te verzilveren.

Wenst u binnen het Vlaams of Waals gewest als erkende dienstverlener op te treden? Of in Frankrijk? Ook voor dit soort audits kan u bij CertUp terecht. 

Kwaliteitcertificaat
Kwaliteitcertificaat
√       Als geregistreerde dienstverlener binnen het systeem van de kmo-portefeuille genieten uw kmo-klanten van subsidies.

√     Het sectorspecifieke Qfor WSE-certificaat geldt als kwaliteitsbewijs voor de registratie van uw organisatie bij het WSE-loket en vormt uw toegangsticket tot subsidies.

√       Als erkende dienstverlener bij het Waals Gewest breidt u uw potentiële afzetmarkt uit.

√       Biedt u ook opleidingen in Frankrijk aan? Nieuwe eisen worden er nu opgelegd.

Niet zeker welk kwaliteitscertificaat best bij u past of welke audit u het meeste voordelen zal opleveren? Aarzel niet en neem rechtstreeks contact met ons op. We helpen u onmiddellijk verder en begeleiden u in het maken van de juiste keuze.

CertUp kan als geen ander berusten op de meest gespecialiseerde ervaring voor certificatie binnen de markt van learning, consulting en competentieversterking. Reeds dertig jaar zijn we als auditbureau actief binnen het segment van advies en opleiding. We begrijpen dan ook als geen ander waar uw uitdagingen zitten.