Depuis 1990
Expansie en verandering
Respectvolle omgeving
Bij CertUp willen we onze medewerkers een werkomgeving bieden waar klantgerichtheid, collegialiteit, integriteit en professionalisme centraal staan. Een goede start binnen de organisatie is cruciaal.

Elke nieuwe medewerker, in dienstverband of als freelancer, krijgt een doorgedreven opleiding binnen het domein van kwaliteits-audit en in het gebruik van de bedrijfseigen systemen.

Een sterk commercieel en administratief team, biedt de nodige ondersteuning voor een goede samenwerking.
Onze bedrijfswaarden: “Reliability – Effectivity – Commitment – Respect” proberen we in dit kader elke dag opnieuw met heel het team in praktijk te zetten.

Momenteel zijn we op zoek naar:

    Evelyn Vanhee Customer care

    « Al meer dan 5 jaar maak ik deel uit van het salesteam van Management Information/CertUp. Als Customer Care Commercial begeleid ik klanten om de meest geschikte audit voor hun organisatie te kiezen. Daarenboven kan ik ook meedenken om vernieuwende tools in de markt te zetten die onze Learning- en Consultingklanten ten goede komen. Inspelen op de vraag van de klant is voor ons cruciaal. Samen met een dynamisch team van ervaren en top collega’s gaan we er echt voor en dat is de kracht van Management Information! ».

    Evelyn Vanhee,

    Customer Care, Certup

Interesse om ons team te vervoegen? Spontaan solliciteren kan altijd.

Mail jouw CV naar sonja.truyen@certup.be

Ben je op zoek naar een studentjob ?

Stuur je mail dan naar frederic.ost@repquest.com